Piknik

2022.08.15. 12:00

Hatodszor vette be a társaság a kastélyt

A hétvégén hatodik alkalommal teltek meg a kishárságyi Zichy-kastély omladozó falai élettel, a Romkastély Piknik keretében.

Zs. K.

Fotó: Török János

Képzőművészeti alkotások kiállításai, élő zene, színielőadás gazdagította az egyre bővülő baráti társaság éves találkozóját.  

Évekkel korábban fogalmazódott meg az ötlet, hogy egy baráti társaság – természetesen a tulajdonos beleegyezésével – elfoglalja a kastélyt egy napra. A csapatban van fotós, festő, képzőművész, így a program alapját a kiállítások, élő zenei produkciók, valamint egy színelőadás adja. 

Az idén több produkcióval is készültek a résztvevőknek, többek között Csehov Három nővér című színdarabját adták elő az amatőr művészek, de Kosztolányi Dezső Hajnali részegség című verse is megelevenedett a színpadon. 

Volt többek között sakk, jóga és zenés foglalkozás, este tűzszínház, éjfélkor pedig a Bulk koncertje szórakoztatta a kastély ideiglenes lakóit. 

Képünk illusztráció.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!