Halasztottak

2022.09.17. 11:40

Elmosta az eső a tervezett programokat, később gördülnek és dalolnak

A hétvégi várható rossz időjárás miatt mindkét nagy rendezvény elmarad, amely a Villányi Borvidékre várta az érdeklődőket.

Zs. K.

Fotó: AS

A Villány-Siklósi Borút Egyesület által szervezett Szüreti Gördülő Dűlők élménybringatúrát október 22-re tették át, hogy a kerékpárosok szép időben élvezhessék a borvidék dűlőit, és a finom falatokat a frissítőpontokon. Az új időpontra minden érdeklődőt várnak. 


Ezen a hétvégén rendezték volna meg Palkonyán a Szüreti Nyitott Pincéket, ám az időjárás itt is közbeszólt, a pincék nem nyitnak ki, ugyanakkor a vendéglátóhelyek mindkét napon várják a vendégeket, így aki a gasztrofaluba készült, nem marad borkóstoló és kulináris élvezetek nélkül. 
 

A jövő hét végén a XXVI. Európai Bordalfesztivál keretében férfikórusok dalai töltik meg a borvidék településeit, szeptember 25-én vasárnap egy-egy kórus szólal meg Villányban, Újpetrén, Nagytótfalun, valamint a Siklósi Várban is. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában