Hetekről napokra csökkent a javítások ideje

2022.09.29. 17:00

Fejleszt az AutóCity: megújult épületek, modernebb eszközök, hatékonyabb kiszolgálás

Két–három hétről kettő–öt napra csökkentek a javítási határidők, a modernizált épület és eszközök pedig még pontosabb, szakszerűbb munkát garantálnak – a szervizelésre szoruló autós szemével ez a legfontosabb hozadéka annak a nagyszabású fejlesztésnek, amelyről a csütörtöki pályázati szakaszzáró látogatáson beszámolt a P’-AutóCity Zrt.

Sz. Zs.

A Pécsett és Szekszárdon Volkswagen, Audi, SEAT és Škoda márkákat, valamint haszonjárműveket forgalmazó és szervizelő, éppen a napokban 27 esztendős patinás autókereskedés csaknem 350 milliós beruházásához a Széchenyi Terv Plusz GINOP-pályázata 220 milliós feltételesen vissza nem térítendő támogatása járult hozzá – ismertette bevezetőjében elsőként a számokat Liszácz Mihály vezérigazgató.

A már másfél évtizede tervezett, és éppen most, a nehezedő gazdasági környezetben végre meg is valósult projekt keretében így a padozattól a mennyezetig, a világításon, fűtő-hűtő-szellőztető rendszereken át egészen a falakban húzódó vezetékekig felújíthatták a Diósi u. 1. alatti épületeiket. Egyben meg is duplázva a szerviz alapterületét. A napjainkban egyre fontosabbá váló energiatakarékosságot új napelemes és napkollektoros rendszer garantálja.

Emellett jelentősen bővült és megújult a mai modern autók hibáinak diagnosztizálásához, javításához elengedhetetlen eszközállomány. Vadonatúj satupadokkal, tárolószekrényekkel, csúcstechnológiájú célszerszámokkal, mérőeszközökkel, új raktárral is gyarapítva az autóházat. Mindez már most látható és mérhető jelentős kapacitás- és hatékonyságnövekedést eredményezett, a dolgozók számára kényelmesebb munkakörnyezettel, az ügyfelek oldaláról rövidebb vállalási határidőkkel.

A legmodernebb prezentációs eszközökkel felszerelt szintén új tárgyaló- és irodablokk a háttérmunkát támogatja, egyben a munkatársak szakmai továbbképzését is magasabb szintre emelheti. Ugyancsak az ügyfelek kényelmét szolgálóan bővítették és letérkövezték az autóház külső-belső parkolóit, míg a magasabb szintű vagyonvédelemről vadonatúj kerítéssel gondoskodnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!