Sokat tett a faluért

2022.09.11. 16:17

Nyugdíjba vonult a babarci polgármester

Szeptember 5-én, 65. születésnapján lemondott a polgármesteri posztjáról Pécsi Sándor, aki 31 éven keresztül vezette Babarcot. A községvezető szolgálatként élte meg a polgármesterséget, s mint fogalmazott, ezt a szolgálatot most befejezte, s megkezdi nyugdíjas éveit.

Zs. K.

Pécsi Sándornak a hivatali kollégái, intézményvezetők, polgármestertársai és még sokan köszönték meg a faluért végzett munkát. A szentmisén dr. Tamás Roland plébános a három évtizeden át tartó szolgálatért mondott hálát, amely után mindazok, akik a feladatai elvégzésében segítették, a művelődési házban gyűltek össze és kívántak a polgármesternek boldog, kellemes nyugdíjas éveket.

A községvezető szeretné átadni a fiataloknak a lehetőséget. 51 év munka után vonul nyugdíjba, hiszen 14 éves kora óta dolgozik. Polgármestersége alatt építették ki Babarcon a gáz- és ivóvízhálózatot, számos járda-, útfelújítás valósult meg, továbbá templomfelújítások, közintézmények létrehozása és korszerűsítése, valamint a sportfejlesztések jellemezték az elmúlt éveket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!