Gratulálunk!

2022.09.16. 14:31

Rangos díjjal ismerték el a Pécsi Tudományegyetem munkáját a Marketing Summit Hungary-en

Városmarketing gyémánt díjjal beiskolázási kampányáért, valamint a város és az egyetem marketingjének stratégiai összekapcsolásáért Városmarketing stratégia díjjal ismerték el a Pécsi Tudományegyetem munkáját a Marketing Summit Hungary-en. Az elismeréseket szeptember 15-én a Várkert Bazárban vette át Győrffy Zoltán, a PTE Kapcsolati Igazgatóság (PTE KIG) vezetője, és dr. Hegedüs Réka, a PTE KIG Hazai Beiskolázási Marketing Iroda vezetője.

bama.hu (forrás: pte)

Forrás: PTE

A Városmarketing Gyémánt díjra a PTE a Pécsi elemek a PTE hazai beiskolázási kampányában címet viselő anyagával pályázott, melyben ügynökségi partnerként a Ferling PR-ügynökség működött közre – áll a Pécsi Tudományegyetem közleményében.

Forrás: PTE

A pályázatunkban is olyan aktivitásokkal neveztünk, melyek Pécs és a Pécsi Tudományegyetem közös marketingjéhez kapcsolódik. Közösen dolgozunk, számos kapcsolódási ponttal - a “Mindenki pécsi akar lenni” szlogentől kezdve a beiskolázás egyéb elemeiben is manifesztálódik a város, ahol az egyetem található. Büszke vagyok arra is, hogy a város és az egyetem összefonódásáért különdíjat is kapott Pécs önkormányzata és a PTE

 - mondta el Győrffy Zoltán, a PTE Kapcsolati Igazgatóság vezetője, utalva arra, hogy az elmúlt másfél-két évben a város és az egyetem munkabizottságai közül a marketing bizottság kiemelkedően teljesített.

A PTE KIG Hazai Beiskolázási Marketing Irodának nem ez az első szakmai sikere, tavaly az Irány a PTE! Kultúrfeszt egy nemzetközi PR-díjat és a hazai legrangosabb PR-díjat is elnyerte, továbbá az esemény weboldala különdíjat nyert az Év Honlapja pályázaton is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!