Este már újra égnek a lámpák

2022.09.20. 17:02

Sötétbe borult a pécsi Szigeti út egy része

Zsigmond J.

A kép illusztráció

Fotó: Shutterstock

Olvasónk jelezte, hogy napok óta nincs közvilágítás a pécsi Szigeti úton. Lapunk a Biokom Nonprofit Kft-t kereste meg a problémával, akik az E.ON-hoz irányítottak minket.

– Lakossági bejelentésből értesültünk a pécsi Szigeti utat érintő közvilágítási meghibásodásról, a feltárás során az érintett területen több ponton is hibát találtak szakembereik – közölte az áramszolgáltató cég sajtóosztálya. – A meghibásodás az Erkel Ferenc, a Lázár Vilmos és a Madarász Viktor utca egyes pontjait, a Szigeti úton pedig az 1-67-es számig terjedő szakaszon lévő egyes lámpatesteket érintette 

Az E.ON munkatársai azonnal megkezdték a javítási munkálatokat, több ponton volt szükség a közvilágítást ellátó földkábel cseréjére, ezért szakaszonként haladtak a hálózat ellenőrzésével és a szükséges beavatkozásokkal. Kedden is a helyszínen dolgoztak, hogy estétől újra a megszokott módon üzemelhessenek a lámpák. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!