Rajz és mese

2022.09.19. 16:30

Történeteket várnak a felnőttektől is Újpetrén

Zs. K.

A kép illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Újpetrei Általános Iskola a Népmese napja alkalmából rajz és meseíró pályázatot hirdet iskolás tanulóinak, az újpetrei óvodába járó gyerekeknek, valamint Újpetre, Kiskassa, Pécsdevecser, Peterd és Palkonya felnőtt lakosainak. Az óvodások és az iskolások A három kismalac című meséhez készíthetnek illusztrációt, illetve az iskolások mesét is írhatnak, melynek címe: „A sárkány, aki szerette a pizzát”. 

A pályázni szándékozó felnőttektől azt kérik, írjanak mesét úgy, hogy szerepeljenek benne a következők: fogfájós tündér, tűzokádó sárkány, piros pénztárca, harmatcsepp, büdös zokni, szerencsés botocska, inába szállt a bátorsága. 

Az elkészült, minimum egy A4-es terjedelmű pályaműveket szeptember 17-ig az Újpetrei Általános Iskola titkárságára várják, vagy az [email protected]-ra. A rajz- és meseíró pályázat eredményhirdetése október 3-án lesz, minden kategóriában az első három helyezett jutalomban részesül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!