Különleges kihívás a reptéren

2022.09.02. 18:31

Veszélyes futóverseny - csúszkálnak és bukfenceznek is az indulók

Rendhagyó futóverseny várja a sportolni vágyókat szeptember 3-án, szombat délelőtt 9 órától a pogányi repülőtéren, a Crazy5k felfújható akadálypályáján.

R. B.

Az öt kilométer hosszú versenypálya legnagyobb felfújható akadálya negyvenkét méter hosszú és a táv teljesítése a jó fizikum mellett remek egyensúlyérzéket is kíván, ellenkező esetben lehet majd nagyokat csúszkálni és bukfencezni a puha pályaelemeken keresztül. Aki a táv teljesítése közben elfárad, nyugodtan sétálhat is, hiszen mindenki, aki bejut a célba, egyedi emblémázott pólót és érmet kap a végén.

A versenyzői helyek már beteltek a szombati eseményre, de érdemes kimenni a helyszínre, hiszen ezt a látványosságot mindenképp érdemes megnézni. Akik pedig kedvet kapnak, hogy kipróbálják a felfújható akadálypályát, azok még jelentkezhetnek az október 3-ai, következő eseményre, amelyre még vannak szabad helyek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában