Baranyai útinfók

2022.10.07. 20:48

Autóverseny miatt útlezárás lesz Orfűn

Orfűn lezárás lesz autóverseny miatt, míg Pécsen befejeződött az Endresz utcai aknafedlapok színbeállítása. Aki az M6/M60-as autópályán utazik az is készülhet kisebb akadályokra.

Zsigmond J.

Fotó: Shutterstock

Orfűi lezárásra készülhetnek

Autóverseny miatt szombaton az Abaligeti átkötő út és a Dollár utca bejárata közötti útszakasz lezárásra kerül, közölte az orfűi önkormányzat a közösségi oldalán.

A lezárás hajnali öt és este hét óra között lesz érvényben. Mint az önkormányzat írta, a lezárt területen az orfűi lakosoknak lehetőségük van a verseny ideje alatt is közlekedni.

Befejeződött a munka a pécsi Endresz utcában

A BIOKOM NKft. elkészült az Endresz György utca felújított szakaszán a víznyelők és az aknafedlapok szintbeállítási munkálataival. Még a nyár végén számoltunk be arról, hogy az utcában 290 méter hosszan, az utca kb 1/3 részén lett cserélve a kopóréteg. Tervben van a folytatás, ha jövőre is lesz erre képviselői keret, akkor majd egy újabb szakasz újulhat meg. A napokban 5 db víznyelő és 3 db aknafedlap lett szintbe állítva.

Erre figyeljen az M6/M60-ason

– Pécs felé vezető oldalon, az M0-s autóúti csomópont után lévő híd dilatációs szerkezetét javítják. A 14-es km-nél a külső sávot lezárták.

– A főváros irányába, a 164-es és a 161-es km között aszfaltoznak, a külső és a leálló sávot lezárták.

– Pécs irányába, a 191-es km-nél fekvő Mohács csomópontban építési munkák kezdődtek, ezért a főpályát az M60-as autópálya irányába lezárták, a forgalmat az 57-es főút felé kiterelik. Akik az 57-es főúton Mohács felől Pécs irányba autóznak, az M6-os autópályánál lévő felhajtót ugyancsak zárva találják. A Pécsre tartók a következő Bóly csomópontban tudnak felhajtani az M60-as autópályára. A korlátozás várhatóan október 18-ig tart.

– Az M60-as autópályán, a 6-os és a 7-es km között aszfaltoznak. A főváros felé haladókat a belső sávba terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!