Forgalomkorlátozások

2022.10.26. 09:41

Erre figyeljen, ha útra kel, mert zsákutcába futhat

Útépítési munkák miatt több helyen van lezárás a megyében.

Zs. J.

Az M6/M60-as autópálya:

A Bóly felé vezető oldalon, az M0-s autóúti csomópont után lévő híd dilatációs szerkezetét javítják. A 14-es km-nél a külső sávot lezárták. 

A főváros irányába, a geresdi pihenőhely térségében a 164-es és a 161-es km között aszfaltoznak, csak a külső sáv járható.

Baranya útjai:

Csatornaépítés miatt november negyedikéig félpályás lezárás van érvényben: Csányoszró, Nagycsány, Vajszló.

Baranyai városok: 

Szigetváron útépítési munkák nehezítik a közlekedést a Széchenyi utcában, a József Attila utcában és a Batthány utcában.

Pécs: A Tettye Forrás Zrt. a Felsőmakár dűlő 6. és a Bálics-tető dűlő 11. előtt dolgozik (az útburkolatot november 2-án állítják helyre), emiatt teljes útlezárás van érvényben. Javasolt kerülőutak: Makár és Felsőmakár városrészek megközelítése a Tiborc utca helyett a Jakabhegyi útról, a Sziklás dűlő és a Bálics-tető dűlő keleti része az Erdész utca vagy a Nagyszkókói út felől.

Kamionstop: A kamiontilalom az ünnepi hosszú hétvégén, október 29-én (szombaton) 22 órától vasárnap 22 óráig, majd október 31-én (hétfőn) este 10.00 órától november 1-jén, (kedden) 22.00-ig lesz érvényben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!