Ingyenes, de jegyhez kötött programok

2022.10.21. 20:48

Filmvetítés és koncert zárja az október 23-i ünnepi megemlékezést

Zs. J.

Pécsett az október 23-i megemlékezések zárásaként este 18.30-tól ünnepi műsor lesz a Kodály Központban. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött a jegy.

A műsor keretében Péterffy Attila, Pécs polgármestere köszöntőt mond és átadja a Szabadság-díjat. A program a Láthatatlanok című film vetítésével folytatódik. 

A műsor második részében Palya Bea és zenekara ad koncertet. Palya Bea énekes-dalszerző-coach a magyar zenei élet meghatározó, és folyton megújuló alakja. 

A részvétel ingyenes, de jegyhez kötött, amiket a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.  (ZsÖK NKft) infopontjain lehet személyesen igényelni. Egy vásárló maximum négy jegyet igényelhet.

Pécsi programok október 23án:

11 óra:  a Színház téri Munkástanácsok Emlékműnél a Munkástanácsok Szövetsége tart megemlékezést, ahol beszédet mond a Fidesz pécsi önkormányzati frakcióvezetője, Csizmadia Péter 

16.30 óra: a pécsi városháza megemlékezése a 48-as téren lévő '56-os emlékműnél lesz, ahol beszédet mond Pécs polgármestere, Péterffy Attila

18.30 óra: Kodály Központ ünnepi műsor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!