Méltó az ünneplésre

2022.10.04. 17:44

Kilencvenhárom éves a falu legidősebb lakója Katádfán

Fotó: Frankk Yvette

Az idősek világnapja alkalmából köszöntötték a helyi szépkorúakat az önkormányzat jóvoltából. A helyi gyermekeket is bevonva ünnepi étkezésre várták az időseket, ahol a kicsik ajándékot, virágcsokrot adtak át a vendégeknek. A katádfai Közösségi Ház Facebook-oldalán az eseményen készült fényképeket is közzétette, külön kiemelve a település legidősebb lakóját, Kiss Nándornét, aki kilencvenhárom esztendős.

Nemrég a népmese napját is megünnepelték a településen. Óvodások, iskolások és felnőttek, családok is nevezhettek a meghirdetett versenyre. A legkisebbek egy választott népmese egy jelenetét rajzolhatták le, vagy pedig mesét mondtak. Az iskolások, valamint a felnőttek és családok szintén mesélhettek, de írhattak saját történetet is a kezdeményezésbe bekapcsolódva. A beérkezett videókat és rajzokat a Facebook-ra fogják feltölteni, ahol ismét, a legutóbbi fotópályázathoz hasonlóan a közönség szavazhat az alkotásokra. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!