Szedd magad az almát!

2022.10.05. 15:49

Közös erővel szedhetünk gyümölcsöt péntektől Mozsgón

M. R.

A kép illusztráció

Fotó: Mártonfai Dénes

„Szedd magad az almát!” felkiáltással várják a gyümölcsre éhes és aktív környékbelieket a Győri gyümölcsösben Mozsgón. Október 7-től étkezési alma, majd lé- és cefre alma szedhető a helyszínen.

Többféle fajtából is válogathatnak majd az érkezők, Idared, Red rohme, Húsvéti rozmaring és Granny smith is várható. A szedett étkezési alma kilónként 200, a lé- és cefre 70 forintért érhető el. A részvétel telefonos regisztrációhoz kötött, a szedés előtti nap, vagy aznap indulás előtt a +36305392213-as számon Győri Sándornál lehet jelentkezni.

A programot korábbra tervezték, azonban a kedvezőtlen időjárás miatt elhalasztották. A Szigetvártól 8 km-re lévő településen a 67-es út mellett, Mozsgó falu határában található Győri gyümölcsösben már évekkel ezelőtt is indult hasonló akció, ahol a résztvevők egyfelől olcsóbban juthatnak friss almához, valamint egyben közösségi élményt, mozgást, kikapcsolódást is jelenthet a közös gyümölcsszedés. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában