Már aszfaltozzák

2022.10.26. 15:03

Látványos videó készült a horvát határig hosszabbodó M6-os autópályáról (videó)

„A beruházással teljeskörűen megvalósul az Adriai- és Balti-tenger közötti gyorsforgalmi kapcsolat magyarországi szakasza.” – olvasható a Magyar Építők honlapján.

Bama.hu

Forrás: Duna Aszfalt Zrt.

„Az M6-os autópályán a zárószakasz megépítése zajlik Bóly és Ivándárda között: a 20 kilométeres szakasz munkálatairól ezúttal a videósaink segítségével számolunk be. A horvát határig elérő autópályaszakaszt a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában, a STRABAG Építő Kft. és Duna Aszfalt Zrt. konzorciuma valósítja meg.” – írják. 

A NIF legutóbbi tájékoztatása szerint a nagytömegű földmunkák és töltésépítések zömében elkészültek, és elkezdődhetett a pályaszerkezet építése, majd azt követően aszfalt alapréteg építése.

A fejlesztés részeként júliusban a helyére került a Villány-Mohács vasútvonalat a pálya felett átvezető vasúti híd. Egy további jelentős részeleme a projektnek a pályát a Szilvás-patak völgye felett átvezető völgyhíd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában