Érdemes kitenni a kukákat

2022.10.06. 16:49

Péntek reggel újraindul a szemétszállítás Pécsett

A pécsi városháza délután kiadott közleménye szerint pénteken reggel újraindul a szemétszállítás a városban.

bama.hu

Forrás: PMJVÖ

A közlemény szerint Péterffy Attila találkozott a Biokom NKft. szállítási üzemének munkatársaival. Mint ismert, ma reggel nem indult el a hulladékgyűjtés a városban, miután 77-en megtagadták a munkát.

 A polgármester a megbeszélésen is megerősítette, hogy a munkabeszüntetést továbbra is jogszerűtlennek tartja, és elítéli, mivel ezzel a pécsiek egészségét, a város közegészségügyi helyzetét veszélyeztetik. Éppen emiatt, a veszély elhárítása érdekében tartotta kötelességének felvenni a kapcsolatot a munkát megtagadó dolgozókkal.

 

 - Meixner Barnával, a Biokom Nkft. ügyvezetőjével közösen a cég telephelyén átvettük a dolgozók írásba foglalt követeléseit. Cserében sikerült egyezségre jutni velük abban, hogy péntek reggeltől újraindul a szemétszállítás Pécsett. Ez teremti meg a lehetőségét annak, hogy a következő 15 munkanapban lefolytassuk az egyeztetéseket - mondta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!