Öröm Versenden

2022.10.04. 15:49

Robog az új busz a településen

Zs. K.

Több fejlesztés is megvalósult az idén Versenden, a beruházásokat a napokban Hargitai János országgyűlési képviselő jelenlétében adták át. Mint Kárász István, a község polgármestere elmondta, három projektet zárt az önkormányzat: megújult a polgármesteri hivatal, a Kossuth utca úttestje, és egy új falubuszt is nyert a település. 

A település vezetői Hargitai János képviselővel közösen avatták fel az új útszakaszt

A hivatalban nyílászárókat cseréltek, külső szigetelést végeztek, és nemesvakolatot kapott a szigetelt fal, ezt önerőből valósította meg a versendi önkormányzat, ezen kívül pedig a Magyar Falu Program keretében 1600 négyzetméteren újult meg az út közel 43 millió forintból, és egy új falubuszt is vásárolhattak közel 15 millió forintból. 

Az átadókat a Szent Mihály napi falunap keretében adták át, a rendezvényen ünnepelték a versendi Szent Mihály Templom fennállásának 250. évfordulóját is. Ennek alkalmából szentmisét tartottak, illetve a nap további részében kulturális műsorral és közös ebéddel várta az önkormányzat a helyi lakosságot a művelődési házban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában