A Zrínyi téren gyülekeznek

2022.10.06. 13:31

Sétával üzennek Komlón az emlődaganatos betegeknek

W. K.

A kép illusztráció

Fotó: Fehér Gábor

Az emlődaganatos betegek tiszteletére sétát szervez a Rákbetegek Országos Szervezetének komlói tagszervezete a hétvégén. Az Új Nap Klub által október 8-ára, most szombatra tervezett program a Tértől-térig nevet kapta – a menet a Zrínyi térről indul, és a Városház téren át a Templom térig halad.

A felhívás szerint a résztvevők 13.30-tól kezdhetnek gyülekezni a Zrínyi téren. A séta 14 órakor indul és a program a Templom téren a tervek szerint 16 órakor ér véget. Az Új Nap Klub tagsága és vezetősége minden érdeklődőt szeretettel vár a rendezvényre.

A rákbetegeket tömörítő, nekik segítő kezet nyújtó komlói Új Nap Klub 2000 májusában alakult – legfontosabb feladataik a megelőzés, a követés és az informálás. A szervezet rendszeresen széleskörű tájékoztatást tart az orvosokkal, védőnőkkel karöltve a szűrővizsgálatok fontosságáról, prevencióról valamint az egészséges életmódról a lakosság részére és a középiskolákban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!