Imádják a nézők

2022.10.23. 13:31

Tovább íródik a történet: az egyik legnehezebb táncműfajban is remekelt Iván Bence

Kétszer már bizonyíthatott a táncparketten az egész ország előtt Iván Bence, a Dancing with the Stars harmadik évadának keretein belül, harmadjára viszont egy igencsak nehéz műfajban kellett helytállnia partnerével, Stana Alexandrával.

Móga Richárd

Forrás: Stana Alexandra Erika/TV2

Egészen Párizsig slowfoxozott a parketten az Emlékek Éjszakája során Iván Bence és táncpartnere, Stana Alexandra, azonban a zsűri ezúttal nem volt teljesen elégedett. Egyöntetűen azt a kritikát fogalmazták meg, hogy nem látták a történetet, amit a színpadra igyekeztek hozni.

– Nagyon büszke vagyok a Bencére! Nagyon szépen kivitelezte ennek a táncnak a lábtechnikáját, ez pedig már önmagában egy óriási dolog. Sajnálom, hogy ez nem volt kiemelve, ugyanis igazán megérdemelte volna, de mi nagyon jól éreztük magunkat közben – vélekedett Stana Alexandra.

Mindenesetre a páros megmenekült a kieséstől a sok szavazatnak köszönhetően, sőt, a produkciójuk után többek között az is kiderült, hogy Lékai-Kiss Ramóna kisfia is értük szorít.

A Dancing with the Stars háttérműsorában pedig a sztárvendégek, köztük Hevesi Kriszta csodálta a pécsi fiú mentalitását, erejét, kitartását. A történet tehát nem ér véget, a PSN Zrt. paralimpikon úszója szombaton ismét ámulatba ejtheti majd a nézőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!