Útinfó

2022.11.28. 15:03

Aszfaltozás miatt dugóra kell számítani a megyeszékhelyen

Aszfaltozási munkákat végeznek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei két pécsi helyszínen, amely miatt kisebb-nagyobb dugók alakulhatnak ki november 29-e és december 1-je között.

Zs. J.

Fotó: Nagy Lajos

– Aszfaltozási munkát végeznek szakembereink a napokban a Pécsváradi út megyeszékhely felé tartó két forgalmi sávján, a Schneider Autóház és a Penny Market közötti szakaszon – nyilatkozta munkatársunknak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. sajtóosztálya, akik hozzátették, a másik aszfaltozásra a Mohácsi út 6-os főútra csatlakozó szakaszán kerül sor.

A pár száz méteres szakaszokat érintő munkálatok ideje alatt, várhatóan keddtől csütörtökig, a forgalom mindkét helyszínen irányonként egy sávon haladhat majd. A munkálatok ütemezése az időjárás függvényében változhat.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. A felújítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában