Civil elismerés jött

2022.11.28. 15:26

Családbarát Vállalat díjat kapott a Duna-Dráva Cement Kft.

Forrás: DDC

Családbarát Vállalat címmel tüntette ki a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Duna-Dráva Cement Kft-t (DDC). A beremendi cementgyár mindig is kiemelt figyelmet fordított dolgozóira. Arra, hogy a munkatársak szívesen dolgozzanak a cégnél, megőrizzék testi és lelki egészségüket és a DDC-re, mint családbarát munkahelyre tekintsenek. A vállalat gondolkodásmódja szorosan kötődik a társadalmi felelősségvállalási stratégiájához is, hiszen magára családtagként tekintve, aktuális lehetőségeihez mérten folyamatosan segíti programjaival és kezdeményezéseivel a környezetében élőket. Célja az is, hogy a vállalat munkatársainak életében megfelelő legyen a munka-magánélet egyensúly, amelyhez minden támogatást megad.

Forrás: DDC

 

Forrás: DDC

„A család a DDC számára kiemelkedően fontos érték. Hisszük, hogy a hosszú távon is stabil és hatékony munkavégzés alapja a biztos magánéleti háttér. A családbarát programok és intézkedések szerepe éppen ezért, évről évre erősödött a munkatársak hosszú távú megtartásában.” – nyilatkozta Molnár Ivett, a DDC megbízott HR vezetője.

Forrás: DDC

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában