Újra a színpadon

2022.11.16. 21:06

Előadják a díjazott produkcióikat a szederkényi nyugdíjasok

Zs. K.

Fotó: Bencsik Ádám

Szederkény Szombaton 15 órától a Szederkényi nyugdíjasok kulturális csoportjai várják az érdeklődőket a helyi művelődési házba, ahol bemutatják Csak vidáman című műsorukat. A programon a dalkör, a színjátszó csoport, a tánccsoport, és a szavalók mutatják be azokat a produkciókat, amelyeket a Nyugdíjasok Országos „Ki mit tud”-ján adtak elő. A minősítő verseny döntőjében, Siófokon a színjátszó csoport és a dalkör kiemelt arany, a táncosok és a versmondó tagjuk arany minősítést kapott a zsűritől. 

Noll Valter, a színjátszó csoport vezetője elmondta, a tavalyi évben nem vettek részt a „Ki mit tud”-on a járványhelyzet miatt, de egyébként minden évben szerepelnek, és helyben is előadják a produkciókat. 

– Az előadásban mindent mi magunk csinálunk, mi készítjük a díszletet, a ruhákat, ezért minden támogatás nagy segítség 

– mondta. A műsorra nincs belépő, de szívesen fogadják a felajánlásokat, amelyet a működésük fenntartására, és a jövő nyári „Ki mit tud”-on való részvételre fordítanak, amelynek döntője Hajdúszoboszlón lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!