Beöltözve jótékonykodnak

2022.11.29. 12:22

Idén is szerveznek jótékonysági karácsonyi pulcsis futást Siklóson

Zs. K.

Fotó: Pápai István

A máriagyűdi Czukor Borsó, illetve a Vártalak kávézók tulajdonosa immár harmadszorra szervezi meg a Fuss Csúnya Karácsonyi Pulcsiban elnevezésű jótékonysági rendezvényét. December 17-én szombaton 14:30-tól várják a karácsonyi pulcsiban futó résztvevőket a siklósi várkertben (a Vártalak kávézóban).  A futás viszont idén is „csak” mellékszereplő, de fontos, kihagyhatatlan része az eseménynek, a fő szerepet ezúttal is a jótékonykodás kapja, hiszen az ezer forintos nevezési díjakat a környéken munkálkodó állatvédőknek (Tenkesalja Állatvédő Egyesület, Kis Mancsok Nagy Szívek Állatvédő Egyesület, Harkányi Állat és Természetbarátok Egyesülete ) adják át. Idén egy, vagy akár kettő Várkert kört teljesítenek a nevezők, a futás után pedig minden résztvevőt vendégül látnak forralt borral vagy teával. A táv mindenki számára könnyen teljesíthető, akár kutyával és sétálva is.

Akik nem szeretnek, nem tudnak, vagy bármi miatt akadályozva vannak a futásban, azok helyett Habcsók, a szervező kis kedvence teljesíti a távot, pórázára felkötött szalaggal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!