Válság

2022.11.23. 21:25

Lemondott év végi juttatásáról Jusztinger János, Sásd polgármestere

Zs. J.

Fotó: Laufer László

„Személyes javadalmazásom felajánlásával segítem Sásdot a nehéz időkben” – írta közösségi oldalán Jusztinger János, Sásd polgármestere. Mint megemlítette, a város pénzügyi bizottsága a legutóbbi ülésén áttekintette az idei évben a polgármester a város érdekében végzett tevékenységét, s ennek alapján, ahogy azt a korábban is, a jogszabályi előírásoknak megfelelően javasolta a képviselő-testület felé az év elején a költségvetésben megtervezett, kéthavi illetménynek megfelelő év végi polgármesteri juttatásról szóló döntést.

 

– A pozitív értékelést követően jeleztem, hogy nem kívánom felvenni a javadalmazást, ugyanis annak teljes összegével szeretnék hozzájárulni Sásd működőképességének fenntartásához a korábban soha nem tapasztalt válságos időkben

 – írta közösségi oldalán Sásd polgármestere, Jusztinger János, aki a covid idején se vette fel a juttatást. – A legnagyobb jutalom az lesz, ha minden nehezítő körülmény ellenére is előbbre lép Sásd  – tette hozzá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában