Rászorulók részére gyűjtenek

2022.11.20. 16:58

Minden adományt szívesen fogadnak

Tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket gyűjt rászorulók részére ezen a hétvégén, csatlakozva az országos kezdeményezéshez, a Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezete is a Penny Magyarországgal együttműködve.

Wald K.

Fotó: KOVACS PETER

Immár harmadik alkalommal szervezik meg az akciót azzal a céllal, hogy a nélkülözésben élők is méltó körülmények között tölthessék az ünnepeket. 

A segélyszervezet munkatársai és az önkéntesek a kétnapos akció során, november 18-án és 19-én 10 és 18 óra között várják az adományokat Baranya megyében, összesen tíz Penny Market üzletben. Pécsett összesen öt helyen, ezen kívül Pécsváradon, Komlón, Szentlőrincen, Szigetváron és Siklóson további egy-egy üzletben. 

A beérkezett adományokból különböző csomagokat készítenek, amelyeket a segítségre szoruló családok között osztanak majd szét az ünnep közeledtével, közölte a Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezete. Hangsúlyozva, hogy a fokozódó gazdasági nehézségek miatt az elmúlt időszakban megnövekedett az alapvető élelmiszerek iránti igény a lakosság körében, így a szervezet minden adományt szívesen fogad. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!