Szavazatokkal segíthetünk

2022.11.08. 13:54

Pécs is versenyben van a Tesla új szupertöltőjéért

Újabb Supercharger töltőállomásokat telepít a Tesla, és Pécs is versenyben van a lehetséges helyszínek között.

Zs. K.

Fotó: Für Henrik

Míg korábban jellemzően csak az ügyfelek autóhasználati szokásait és a jellemző útvonalaikat figyelembe véve határozta meg, hova telepít szupertöltőt a cég, mostantól viszont bárkinek, egy akár csak egy Tesla-fiók létrehozásával lehet beleszólása a következő helyszínért folyó versenybe. 

Háromhavonta öt szavazatot adhatunk le, sőt a cég által meghatározottakon kívül javasolhatunk is új helyszíneket. Tehát a szavazatainkkal akár egy újabb hazai töltőt is intézhetünk. Pécs jelenleg komoly versenyben van egy Superchargerért, eddig 2063 szavazatot gyűjtött, ezzel az európai ranglista hatodik helyén áll, nem sokkal marad le a horvátországi Novi Vinodolski és a németországi Garmisch-Partenkirchen mögött. Sőt, a listát vezető olaszországi Bolzano is lőtávon belül van a maga 3951 voksával. A világszintű listán egyelőre 18. a magyar város. A szavazáshoz nincs szükség Teslára, csak egy Tesla-fiókra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!