Megszólalt a polgármester

2022.11.07. 11:36

Posta-ügyben írt levelet a baksai faluvezető

Posta működése a kérdés.

Zs. J.

„Sajnálattal kaptuk kézhez levelüket a baksai posta működésének ideiglenes szüneteltetése tárgyában. A hírt megdöbbenésünkre a médiából előbb kellett megtudnunk. Sérelmezem, hogy előzetes egyeztetést e kérdéskörben nem folytattak velünk”, tette közzé a baksai polgármester, Tóth Gábor azt a levelet, amit Simon Csilla a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatójának küldött a napokban. Ebben a levélben a polgármester leírta, hogy a településükön óvoda, iskola, orvosi rendelő működik, és jelentős forgalom megy át a településen, illetve kiemelte, hogy az átmeneti időszakban kijelölt szabadszentkirályi posta kiesik a lakosság közlekedési útvonalából. 

– Amennyiben előzetes kommunikációnk lett volna, már abban az esetben felajánlottam volna, hogy az átmeneti időszakra a Baksa Község Önkormányzat épületében biztosítunk helyiséget a postamesternek – említette a polgármester, hozzátéve, hogy ezt most is felajánlja, rezsiköltségmentesen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!