Díszek és programok

2022.11.25. 13:45

Ünnepi hangulatban indítják az adventet Mohácson

Mohács is ünnepi hangulatban: az adventi hétvégéken vásár, programok várják az érdeklődőket

M. B. (forrás: Mohácsi Újság.hu)

Fotó: Mészáros János

Mohács Ünnepi díszbe öltöztetik a Széchenyi téren immár termetessé nőt karácsonyfát Mohács főterén, így advent első napjától vízkeresztig pompázik a mindenki karácsonyfája. Deák téren mind a négy adventi hétvégén kézműves vásárral és egész napos műsorfolyammal várják a látogatókat.

A korábbi évek hagyománya szerint vízkeresztig áll idén is feldíszítve a fa. E hét végétől karácsonyig minden szombat-vasárnap az ünnepi díszbe öltözött Deák téren adventi vásár várja a mohácsiakat és az idelátogatókat. 

A Kossuth Teátrum szervezésében a mozi és a Hősi emlékmű közötti területen felállított nagyszínpadon egész napos műsorfolyam szórakoztatja a vásár közönségét, s a programot úgy állították össze, hogy az valamennyi korosztálynak élményt jelentsen. A négy adventi hétvége fellépői között lesznek országosan ismert művészek, valamint térségünk elismert előadói. Most szombaton mások mellett fellépnek délután fél öttől a Széchenyi Iskola növendékeinek műsora, az Elité Mazsorett csoport, Wenczel Gábor szaxofonművész. Este DJ Bréda Bia, Nemazalány & Sofi szórakoztatja a közönséget, a fűtött sátorban tíztől indul a parti DJ Pudarral. 

Vasárnap délután fél öttől koszorúáldás és közös gyertyagyújtás lesz Bacsmai László esperes, plébánossal; közreműködik: a Mohácsi Bartók Béla Vegyeskar. A programokra a belépés ingyenes. M. B.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!