A bankautomata marad

2022.12.07. 19:06

A bankfiók bezár, helyette busz jön Szászváron

W. K.

Fotó: AS

Bezár a Takarékbank szászvári fiókja december 19-én. A pénzintézet egy hónappal a bezárás napja előtt, november 18-án adott ki közleményt arról, hogy a szászvári bankfiókot a bonyhádival vonják össze, ami előbbi megszüntetését jelenti.

Vidák Krisztina, Szászvár polgármestere internetes közösségi oldalán adott tájékoztatása szerint folyamatosan tárgyal a Takarékbankkal annak érdekében, hogy a helybéliek továbbiakban is elérhessenek bizonyos szolgáltatásokat helyben. Így, jóllehet a fiók december 19-én nappal bezár, a bankautomata marad, tehát pénzt az ATM-ből továbbra is ki lehet majd venni.

- Fontos tudni, hogy a karácsony előtti napokban, december 19. után már csak Bonyhádon lehet személyesen ügyeket intézni az idei évben - hívja fel a figyelmet a polgármester. Kiemelve, hogy januártól havonta két alkalommal egy takarékbusz érkezik Szászvárra, amely várhatóan a Május 1. téren parkol majd, és fogadja az ügyfeleket. Ebben a buszban a banki szolgáltatások a hónap elején és a hónap közepén helyben ismét elérhetők lesznek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!