Adventi varázslat

2022.12.09. 20:25

A gasztrofalut is ellepi a karácsonyi hangulat

Jövő hétvégén Palkonya pincészetei és vendéglátói a Vaj Bisztró és Vendégház főszervezésével „adventi varázslatra” várják az érdeklődőket Palkonyára.

Zs. K.

A kép illusztráció

Fotó: Markovics Gábor

Szombaton és vasárnap a pincészetek, éttermek és bisztrók most magával ragadó adventi forgataggal készülnek a vendégek számára.

A településre látogatók egy valódi ünnepi lassulást tapasztalhatnak meg, ahol a legkisebbek számára mindkét napon 10-től 14 óráig karácsonyi játszóházat rendeznek a faluházban, míg a nagyokat a helyi pincészetek karácsonyi borvására, lélekmelegítő forralt borai, az éttermek finomabbnál finomabb fogásai, és a kézműves kiállítók színes portékái várják a programok mellett.

Szombaton 14 órától 18 óráig a Fölszállott a Páva tehetségkutató műsorból jól ismert három pécsi leány, a Tulipános Tilinkó formáció népzenei kórusa egy négyfős zenekarral kiegészülve járja be Palkonya Gasztrofalu több helyszínét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!