Csodálatos várakozás

2022.12.15. 13:54

A kis Mikulások is ünnepelnek a pécsi szülészeti klinikán

A PTE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika dolgozói megosztották Facebook oldalukon a karácsonyvárás meghitt pillanatait.

bama.hu

Mint írták: "Újra magunkénak érezhetjük az év egyik legcsodásabb időszakát, az áhítattal teli ünnepvárást. Eme meghitt hangulathoz szeretnénk hozzájárulni az idei kis Mikulásokról és édesanyjukról készült fotómontázzsal, kérjük fogadják őket szeretettel!

Az összeállítás képviselni hivatott az Anyák egymásba kapaszkodó erejét, s a gyermekágyas megélésük életre szóló összefonódását, hiszen ezek az első napok egy gyermek világra hozatalát követően örökre meghatározóak maradnak.

A klinikánk megújulása körüli átszervezések kapcsán nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy zökkenőmentes legyen az ellátás, de itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük a minket választó családok bizalmát, türelmét és együttműködését. Reméljük, hogy az eredményt mindannyian sokáig élvezhetjük majd!

Szívből gratulálunk a jelenleg klinikánkon tartózkodó édesanyáknak, köszönjük a képen való szerepléshez a hozzájárulásukat.

Kívánunk Mindenkinek jó egészséget és további békés, szép ünnepvárást! - írták a PTE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika dolgozói.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!