Miért maradt a lomb az utcákon?

2022.12.29. 18:30

A lehullott falevelek veszélyt jelentenek - jelzik olvasóink

Az ősszel lehullott faleveleket városszerte sok helyen nem sikerült még eltakarítani - tették szóvá olvasóink.

W. K.

Fotó: Bencsik Ádám

- Szeretném felhívni az illetékesek figyelmét, hogy a Hullámfürdő környékét beborítják a lehullott falevelek. Ránézésre több tonnányi lehet a mennyiség, amit eddig nem sikerült eltakarítani - hívta fel a figyelmet egyikük. - Egy nagyobb szél esetén az egész József Attila utat beborítja a lombhulladék, lehet, hogy egészen Uránvárosig. Megköszönnénk, ha mihamarabb intézkednének az illetékesek és gondoskodnának a levelek összegyűjtéséről és elszállításáról! 

Egy másik előfizetőnk a falevelek kapcsán a csúszásveszélyre hívja fel a figyelmet. - Városszerte rengeteg helyen nem sikerült még eltakarítani a lehullott faleveleket. Most még szerencsénk van, mert enyhe az idő. Ha azonban jön a fagy, csúszósakká válnak ezek a levelek. Komoly veszélyt jelentve a gyalogosokra, autósokra egyaránt - tette szóvá észrevételében. Feltéve a kérdést:- Mi az oka annak, hogy idén a szokásosnál lényegesen több helyen az utcán maradt a lombhulladék? Várható még, hogy az elmaradt munkát pótolják? 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!