Nélkülöző családok

2022.12.09. 11:17

Az Élmény Tár Tanodát támogatják a hangversennyel

Jobb adni, mint kapni, tartja a mondás. Karácsony közeledtével ennek a bölcseletnek még inkább élünk. Így tehetünk december 9-én is, délután 5 órakor a Civil Közösségek Házában az Adni jó jótékonysági koncerten.

Cz. E.

Fotó: Löffler Péter

A hangverseny abból a célból jött létre, hogy a Baranya megyei nélkülöző családokat támogassák. A koncertre érkezők adományait az Élmény Tár Tanoda részére juttatják el. Elsősorban tartós élelmiszerek felajánlását várják a szervezők, de szívesen fogadnak gyermekkönyveket, játékokat, papír-írószereket és ruhaneműket is. Az adományok nem csak a koncert idejében, hanem a CKH és az Orosz Központ nyitvatartási idejében is leadhatók.  

Az esten fellépnek a Tanoda gyermekei, civil zenészek, a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudomány Karának diákjai, a Pécsi Magyar-Orosz Társaság, a Ruszin Nemzetiségi Önkormányzat, a Horvát Nemzetiségi Önkormányzat és az Örmény Nemzetiségi Önkormányzat tagjai is.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!