Nyílt napot tart a PTE KPVK

2022.12.06. 10:04

Érdekes, sokszínű programokkal várják az érdeklődőket a képzési központban

A Pécsi Tudomány Egyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara nyílt napot tart december 6-án a Pécsi Képzési Központban.

Cz. E.

Fotó: Makovics Kornél

A rendezvényen számos programmal és előadással várják az érdeklődőket. Lehetőség lesz részt venni grafológiai tanácsadáson, amihez szükség lesz egy elemzésre alkalmas írásmintára egy vonalazás nélküli A/4-es lapra lejegyezve. A látogatók kipróbálhatják majd a PTE 2022 évi innovációs díját elnyert társasjátékait, a Ki jut a várba? és az Erdők játéka nevet viselő társasokat. 

Az asszertív kommunikációról a Segítség, verbálisan bántalmaznak! című előadás során tudhatnak meg többet a vendégek, de lesz Érzékszervek 7próbája is, amely egy interaktív program a szőlész-borsász képzésekhez kapcsolódóan. Beszélgetést szerveznek a klímaszorongással kapcsolatban, valamint a gyártásvezető, környezetkultúra és szociálpedagógia iránt érdeklődők figyelmébe ajánlják a Johnny Depp vs. Amber Heard ügy című előadást.  

Az érdekes, sokszínű programok mellett a felvételiről is többet tudhatnak meg a diákok és szülők, valamint kis jótékonysági vásárral is készül a KPVK. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!