Gyógyító illatok

2022.12.19. 13:54

Illóolajokkal tesznek sokat az egészségért

Manapság egyre többen alkalmazzák az aromaterápiát a mindennapokban, legyen szó egyszerű hangulatteremtésről vagy egészségről. December 19-én a ROOmli Pécs-ben, délután 5 órakor Dr. Katarína Smatanová, a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központjának gyermekgyógyásza tart előadást az illóolajokról.

Cz. E.

Fotó: Szendi Péter

Az est témája Láz, köhögés csillapítás, gyógyszerek támogatása illóolajok segítségével. 2022-ben ez az utolsó aromaterápiás találkozó, ahol arról tanulhatunk, hogy ezeket az esszenciákat hogyan építhetjük be életünkbe. Az ünnepek közeledtével is jó, ha tiszta, terápiás célra is alkalmas illóolajok is megtalálhatók otthon, amelyekkel természetes módon kiegészíthetjük a már ismert terápiákat gyermeküknél orrfolyás, köhögés, torokfájás, fülfájás vagy láz esetén.  

Az aromákkal nem csak testünk gyógyulást segítjük elő, hanem lelkünknek is támaszt nyújthatnak a karácsonyi időszakban is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!