Fogódzó

2022.12.07. 14:42

Iránytűt ajánl a kötet szerzője a modern világban

Nonkonform címmel nemrég megjelent kötetét mutatja be Böszörményi-Nagy Gergely az MCC pécsi képzési központjában.

M. R.

20221123_Szd_MCC_Fülöp_Ákos_KA_TN

Fotó: Kiss Albert

– A Mandiner Könyvek a jövőről című rovatának ajánlóiból született olvasókönyv a fiatal értelmiség számára nyújt fogódzókat a sokszínűség zászlaja alatt épülő globális monokultúra által uniformizált gondolkodás, a tudomány és vallás, ökológia és technológia, nemzet és nemzetközi kapcsolatok, a helyes és üdvös életmód témaköreiben felmerülő kérdésekre adott vákuumcsomagolt válaszaival szemben – ígérik a szervezők. 
 

A könyv szerzőjének célja nem a meggyőzés, sokkal inkább buzdít saját véleményalkotásra, arra, hogy ne fogadjuk el a készen kapott válaszokat, és merjük felvállalni az ezzel járó stratégiai kockázatot. 
 

– Böszörményi-Nagy Gergely minden tekintetben árral szemben úszik. 2010-től 2012-ig a magyar kormány EU-kommunikációs vezetője volt. Fáradhatatlanul fektet a jövőbe, 2020-ban még Magyar Arany Érdemkereszttel is kitüntették az ország innovációs ökoszisztémájának fejlesztéséért – hangsúlyozzák a program ötletgazdái. 
 

Az új kötetet, amelynek célja, hogy megbízható iránytűként készítse fel és kísérje olvasóit a bizonytalannak tűnő jövőbe, Pécsen december 8-án, csütörtökön, 17 órakor mutatja be a szerző az MCC képzési központjában a Czinderi utcában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!