Elővehetjük akár a tüllszoknyát is

2022.12.04. 15:03

Jöhet a rénszarvasos pulcsi is?

Így az év utolsó hónapjában legtöbbünk már a karácsonyi ünnepekre készül. Bár azt általában érezzük, mely ruhadarabok számítanak ünnepi hangulatúnak, vagy kifejezetten karácsonyinak, legtöbbször mégsem merjük használni, felvenni az ünnepekhez igazán illő szetteket.

Hogy igazán magabiztosan nyúljunk az üzletekben a feltűnőbb karácsonyi darabokhoz, nem árt tisztában lennünk azzal, mit szabad és mit érdemes egyáltalán megvenni. 

Ilyenkor akár tüllszoknyás ruhák is megfelelőek, hiszen éppen eleget vagyunk szigorú, akár férfias, sokszor túl egyszerű unalmas irodai cuccokban, vagy éppen laza farmeres szettekben az év többi részében. 

Itt az idő, hogy végre magával ragadjon a hangulat, a karácsonyi stílus és bátran bevállalhatjuk az ultranőies, kicsit mesebeli, vagy akár hercegnős darabokat. Egy tüllsszoknyás, csillogó, ám tökéletesen szabott ruha épp ilyen. A harsány színektől sem kell tartanunk, főképp, ha vonzódunk az élénkebb színekhez, az év végi ünnepi összejöveteleken nyugodtan viselhetünk egy elegáns szabású, élénk színű ruhát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!