Mi is gratulálunk

2022.12.24. 12:39

Komoly elismerésben részesült a pécsi jogi kar adjunktusa

Dr. Hohmann Balázst, a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Technológiai Jogi és Energiajogi Tanszékének adjunktusát a „Közösség a tudományért” díjban részesítette a Doktoranduszok Országos Szövetsége.

bama.hu

A szervezet ezzel a díjjal ismeri el azokat a frissen fokozatot szerzett kollégákat, akiknek a tudományos munkája, valamint elhivatottság hozzájárult a doktorandusz közösség fejlesztéséhez, eszmei értékeinek gyarapításához. 

A díj laudációja szerint „Dr. Hohmann Balázs 2017-ben kezdte meg doktori tanulmányait a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Doktori Iskolájában, a közigazgatási hatósági eljárások átláthatóságával összefüggésben. A Doktoranduszok Országos Szövetségének tevékenységéhez kapcsolódóan, 2020-tól kezdődően vezette a DOSZ Jogtudományi Osztályának újjászervezését, a 2020/2021. akadémiai évben ellátta a tudományos osztály elnöki tisztségét. Tudományos és szakmai munkáját 35 különböző díjjal és kitüntetéssel ismerték el, ezek közül kiemelkedik a Pro Scientia Aranyérem Kitüntetés, illetve az alternatív vitarendezési módszerek hatósági eljárásban való alkalmazhatósága témájában elért eredményeit elismerő AVR Senior 2018 díj. A díjazott a Pécsi Tudományegyetem Tehetségkövete és Átütő Doktorandusz Tehetsége, jelenleg az Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának egyetemi adjunktusa. Tudományos fokozatát 2022-ben szerezte meg, summa cum laude minősítéssel.” 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!