Konzultációra kért

2022.12.01. 19:55

Lázár János tartott lakossági fórumot Mohácson

Hargitai János országgyűlési képviselő meghívására Lázár János építési és beruházási miniszter a nemzeti konzultáció erősítése kapcsán indított országjáró fórumsorozat keretében tartott lakossági fórumot csütörtök este a Mohácsi Selyemgyár Kulturális Negyedben.

Zs. K.

A miniszter látogatásának egyik célja az volt, hogy a nemzeti oldal helyi képviselőivel arról beszéljen, hogy a szankciós politikának milyen következményei vannak. 

– Azt kell látni, hogy amikor a szankciókat a háború után bevezették, akkor Brüsszelben hazudtak minden tagállamnak, így magyaroknak is. Először azt, hogy hazudták, hogy a szankciók ártani fognak Oroszországnak. Valójában a szankciók Európának ártanak és nem Oroszországnak – fogalmazott. Mindenkit arra kért, hogy a szankció elleni tiltakozásképpen az újabb nemzeti konzultációhoz járuljon hozzá azzal, hogy kitölti. Lázár János a fórum után a „Mohács 500” projekt beruházásairól, és az évfordulóra való felkészülésről is egyeztetett a helyi politika szereplőivel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában