Oda lett a díszkivilágítás

2022.12.06. 13:54

Olvasónk szerint elmarad az ünnepi hangulat karácsony közeledtével

Karácsonyi díszkivilágítás csak a belvárosba jutott az idén, aminek olvasóink közül sokan nem örülnek, nemtetszésüknek hangot is adva.

W. K.

Fotó: Pezzetta Umberto

- Se a keleti városrészben, se Uránvárosban, se Kertvárosban nem számíthatunk ünnepi díszkivilágításra. Nem hiszem, hogy ez az, amin spórolni kellene - írja az egyik panaszos. Majd úgy fogalmaz: Biztos, hogy lenne más megoldás is, csak vélhetően ez a legegyszerűbb. Az, hogy családok ezreinek lesz hiányérzete Pécsett idén karácsonykor, ezek szerint senkinek nem számít. Az árak az egekben, örülünk, ha a hagyományos karácsonyi ételeket el tudjuk készíteni az ünnepi asztalra, és akkor most a hangulatról is le kell mondanunk?!

Mások azt kifogásolják, hogy míg a bevásárlóközpontok fényárban úsznak, addig a belvároson kívül eső városrészeknek az ünnepi díszkivilágításról le kell mondaniuk. 

- Erősen ellentmondásos, hogy míg a bevásárlóközpontok homlokzatán látható fényreklámokra van pénz, addig az ünnepi díszkivilágítással spórolni kell - fogalmazta meg panaszát előfizetőnk. Felvetve a következőt: -Nem azonos a tulajdonos, az üzemeltető, ez nyilvánvaló, de nem lehetne valahogy mégis mindezt összehangolni? Például az áruházak támogathatnák anyagiakkal a város karácsonyi ünnepi világítását - javasolta.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!