Filmbe csöppenhetnek

2022.12.04. 18:30

Télen is gyerektáborokat szervez az Élményzóna

Az Élményzóna elhivatott abban, hogy a gyermekek, a fiatalok és a felnőttek részére mozgáson alapuló személyiségfejlesztési programokat szervezzen. Nyári élménytáboruk sikere után a téli időszakra is meghirdetik gyermektáborukat kétféle tematikával, Kaland és Expedíciós túlélőtábor néven.

Cz. E.

A kép illusztráció

Fotó: Dodó Ferenc

Élménypedagógiai elemekre épülő játékokkal és gyakorlatokkal készülnek a táborvezetők, amelyek lehetőséget adnak egyéni és társas készségek fejlesztésére. Az elmúlt 6 évben több mint 1200 gyermek felhőtlen jókedve a bizonyíték arra, hogy a kalandelemek garantált szórakozást nyújtanak. Utóbbi tematika során igazi akcióhősnek, katonának érezhetik magukat a fiatalok. A szervezők együtt játszanak a kisebbekkel és velük együtt fejlődnek, tanulnak. A tábort január 2–6. között szervezik meg. Bővebb információért és a jelentkezésért érdemes ellátogatni a www.elmenyzona.hu oldalára.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában