A szökőkút javítását is tervezik

2022.12.29. 21:57

Tovább fejlesztenék a rózsafai játszótér környezetét

A május végén felavatott, a Magyar Falu Pályázat keretén belül felújított játszótér nagy népszerűségnek örvend a rózsafai gyerekek körében, a környezetét azonban tovább tervezi a jövőben fejleszteni a település vezetősége.

M. R.

Képünk illusztráció

Fotó: Gazdag Mihaly

– Akár, ha lehetőség nyílik rá pályázatból, akár önerőből, de szeretnénk napelemes közvilágítással ellátni a játszótér parkos területét. A helyszín ugyanis a gyalogos forgalom előtt is nyitott, így hasznosabb és jobb lenne, ha megfelelő világítást is kapna – mondta lapunknak Németh Norbert, Rózsafa polgármestere.

A parkos részen egy szökőkút is áll, amely sajnos tönkre ment, ám ennek helyreállítása is kiemelt helyen szerepel a jövő évi tervek között.

– Mindenképp meg szeretném javíttatni a szökőkutat, hogy jövő nyáron már rendeltetésszerűen működhessen a helyiek örömére, a lakosság köré telepedhessen, megpihenhessen itt – számolt be a célkitűzésről a közösségvezető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!