Ajánló

2022.12.29. 12:21

Zengőre fel, Zengőről le

Az új esztendő kezdete előtt sokan fogadalmakat tesznek, amelyeket mindenképp szeretnének betartani a következő évben. Általában sokaknál szerepel az “Elkezdek sportolni.” tétel, amit érdemes már akár december 30-án elkezdeni egy óév búcsúztató Zengő túrával.

Cz.E.

Fotó: AS

A túrát a Pécsváradi Várbaráti Kör hozta létre, és már harminc éve koptatják a Zengő oldalát és csúcsát. Minden évben, december 30-án is megmásszák a magaslatot egyre több barát, ismerős, túratárs kíséretében. Kezdeményezésükhöz idén is csatlakozott a Dobogó Természetjáró és Hegymászó Egyesület, hogy együtt köszönhessék a kirándulók 2023-at a Zengő kilátónál.  

A túra megtételére két lehetőséget is biztosítanak. Akik rövidebb távot tennének meg azok idén a Zengő kiskör instant túra nyomvonalát járhatják végig egy túravezető segítségével délelőtt tíz órától. Ennek részleteiről itt érdemes tájékozódni: https://www.facebook.com/events/709085284054631/ 

Míg azok, akik igazán ráakarnak melegíteni újévi fogadalmukra, azoknak a reggel nyolc órakor induló túrát javasolják a szervezők, amelynek további információi itt találhatók: https://www.facebook.com/events/512935300784877 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában