Pécsi iskolák és óvodák

2023.01.16. 13:14

A diákok utazásához idén is érdemes tanintézeti osztályjegyet választani

Hatékony és költségtakarékos megoldást kínál idén is a Tüke Busz Zrt. a pécsi alap- és középfokú oktatási intézmények számára, pécsi közösségi programjaik tervezéséhez.

bama.hu

A város közigazgatási területén működő iskolák és óvodák könnyen és egyszerűen igényelhetnek tanintézeti osztályjegyet a Tüke Busz Zrt.-nél, amely továbbra is 2920 forintoos áron vásárolható meg és további előnye, hogy az óvodai csoporttal vagy iskolai osztállyal együtt két felnőtt kísérő utazását is biztosítja - olvasható a cég közleményében.

A pécsi iskolai és óvodai csoportok 2022-ben többször választották utazásukhoz a tanintézeti osztályjegyet, mint az azt megelőző évben, így tavaly háromszáznál is több programra történő eljutásban volt segítségükre a Tüke Busz Zrt. kedvezményes utazási jogosultságot biztosító jegye.

A Tüke Busz Zrt. tájékoztatásában arra hívja fel a figyelmet, hogy 2023-ban is érdemes utazáshoz a társaság tanintézeti osztályjegyét választani, hiszen a könnyen és egyszerűen igényelhető csoportos utazási jogosultságot biztosító jeggyel népszerű pécsi kirándulóhelyekre, múzeumi programokra, kulturális előadásokra, rendezvényekre is kedvező áron lehet eljutni.

A tanintézeti osztályjegyet tanintézeti igénybejelentő lapon, az utazás megkezdése előtt legalább két munkanappal kell igényelni az adott tanintézet részéről. A csoportos utazási jogosultságot biztosító jegyet óvodai csoportonként és iskolai osztályonként egy tanítási félév során két alkalommal lehet igénybe venni. A tanintézeti osztályjegyet elektronikus formában az [email protected] e-mail címen vagy személyesen a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Irodájában lehet igényelni, a megrendelő űrlap a társaság honlapján is elérhető:

http://www.tukebusz.hu/letoltes/tanintezetiosztalyjegymegrend.pdf

Az elektronikus úton igényelt osztályjegyet átutalás formájában is ki lehet egyenlíteni, ez esetben átutaláskor a vásárlásról kapott számla sorszámát fel kell tüntetni a közlemény mezőben.

A tanintézeti osztályjegy munkanapokon 06.30 és 08.30 óra közötti időtartam kivételével az adott napon történő utazás során használható. A megváltott tanintézeti osztályjegy nem váltható vissza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!