Kimaradnak a buszok

2023.01.12. 13:58

A Tüke Busz meghosszabbította a téli szünetet?!

Késnek, kimaradnak a pécsi helyi járatok - panaszolják olvasóink.

W. K.

Fotó: AS

Egyikük a következőt írta: - Ismét remekel a helyi buszközlekedés. Csütörtökön reggel a 7-kor induló 32-es,és a 7.05-kor induló 33-as járat is kimaradt. Szerdán még csak a 32-es maradt ki. Közelítsd meg a belváros oktatási intézményeit! A Tüke Busz meghosszabbìtotta a téli szünetet? A polgármesterünk ehhez mit szól? - tette fel a kérdést olvasónk. 

Más is hasonlóképp panaszkodott:

 - Hiába siettem volna haza szerda délután, a 32-es járat nem jött. Taxit kellett hívnom, hogy el ne késsek, mer vendéget vártam otthonra. És sajnos ezen a vonalon ez nem először történik meg. Ezért fizetünk ki drága pénzt a bérletekért?

 - adott hangot nemtetszésének előfizetőnk.  

Más a következőképp fogalmaz: - Azt még megérti az ember, hogy a menetrendek – mint azt a tömegközlekedésben oly sokszor hallhattuk – „csupán tájékoztató jellegűek”, és ebből fakadóan nem tehető szóvá, ha késik egy busz. Azt azonban már kevésbé tolerálja a kedves utas, hogy rendszeresen kimaradnak a járatok. Ha már havonta igen szép összeget teszünk le az asztalra a bérletekért, akkor elvárható lenne, hogy megjelenjen az időre kiírt busz – jelenleg ott tartunk, hogy az esetleges késés már elenyésző probléma lenne. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!