Határ a csillagos ég

2023.01.18. 14:50

Álomszobájuk megrajzolására kérik az óvodásokat

Cz. E.

Merj álmodni - Neked milyen álmaid szobája? címen hirdetett rajzpályázatot a Grand Ingatlan óvodáskorú gyermekek számára.

A kezdeményezés alkalmából január 18-án sajtótájékoztatót hívtak össze, amelyen jelen volt Mrázik Csaba, a Grand Ingatlan tulajdonosa, aki elmondta, hogy a projekttel az a céljuk, hogy valódi segítséget, élményeket nyújtsanak a gyerekeknek. Azt szeretnék, hogy a kicsik elengedjék a fantáziájukat, és merjenek álmodni. Nagyon örülnek, hogy több cég is beállt a kezdeményezés mögé, szeretnének a jövőben hagyományt teremteni a pályázatból.
Horváth Norbert, a Vesta Home Magyarország Zrt. tulajdonosa számára nem volt kérdés, hogy csatlakoznak-e a projekthez, amelynek segítségével a legkisebbek alkotó kedvét ösztönözhetik, egyúttal hozzájárulhatnak ahhoz, hogy színes, tartalmas, fejlődésüket szolgáló programokon vegyenek részt.

A tájékoztatón jelen volt Bitter Tamás, a Tinker Labs tulajdonosa, aki elmondta, már várják, hogy élményt adhassanak a díjazottaknak egy-egy izgalmas foglalkozás keretében, ahol játszva tanulhatnak az őket érdeklő témákról.

Az óvodák képviseletében a Nyugati Városrészi Óvoda Radnóti Miklós Utcai Tagóvodájának vezetője, Lóki Zoltánné az intézményvezetők nevében mondta, hogy minden támogatást, pályázatot szívesen fogadnak és részt vesznek benne. Fontosnak tartja, hogy az óvónők segítsék a pályázatot, motiválják a gyerekeket és élményt nyújtsanak nekik.

A pályamunkákat február 16-ig kell beküldeni. A versenyről és nevezésről információ a rajzverseny.grandingatlan.hu oldalon található. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!