Gőzgombócre gyúrnak

2023.01.23. 15:04

Az idei fesztivál sztárfellépője a Bikini lesz Geresdlakon

Sikerült megtudnunk, hogy idén a szeptember 23-ai tizenhatodik Geresdlaki Gőzgombóc Fesztiválon kik lesznek a sztárfellépők. 

Zs. J.

Fotó: Laufer László

Amint a gőzgombóc fesztivál véget ér, máris elkezdik szervezni a jövő évit, hogy kit, milyen zenekart, énekest hívjanak meg. A településen már hagyománya van, hogy a rendezvény után a polgármester egy Köszönöm Partival köszöni meg azoknak a segítségét, akik a rendezvény megszervezésében, lebonyolításában segítettek. Itt javaslatot lehet tenni, hogy milyen fellépőt látnának szívesen a nagyszínpadon. Igaz ebbe beleszól a költségvetés, hogy sztárfellépő megfizethető legyen, illetve a megadott időpontban, mikor a Geresdlaki Gőzgombóc Fesztivált tartják, legyen szabadideje a kiszemelt sztárnak.

– Az idei Geresdlaki Gőzgombóc Fesztivál nagykoncertjét a Bikini zenekar adja, a másik nagy fellépőnk az Irigy Hónaljmirigy lesz, illetve a kihagyhatatlan UnterRock zenekar – közölte lapunkkal a település polgármestere, Habjánecz Tibor.

A Geresdlaki Gőzgombóc Fesztiválon fellépet már Rózsa Magdi, a Neoton Família, a Hooligans, a HoneyBeast, a Punnany Massif, a Tankcsapda, a Vivat Bacchus, illetve Kovács Kati, Vastag Csaba. Ami biztos, a fesztivál főszereplője idén is a gőzgombóc lesz. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!