A média kapcsolatai

2023.01.09. 10:18

Az influenszerek megváltoztatták a vágyakat

A Civil Közösségek Háza ad otthont Csirke Viktória előadásának január 9-én, délután háromnegyed 6-kor, aki a közösségi médiáról és az influenszerekről fog beszélni az érdeklődőknek.

Cz. E.

Fotó: Rawpixel.com

A sztárok és a celebek már régóta az emberek életének részét képezik. Csodálattal, de egyben irigységgel tekintettünk rájuk, de tisztában voltunk vele, hogy az ő életük más, nekik a vörösszőnyegen és a magazinok címlapján a helyük. Ezt változtatta meg a közösségi média elterjedése és az influenszerek megjelenése a különböző online felületeken. Csak létrehoznak egy platformot, ahonnan már milliókat képesek elérni szobájukból. Mindezzel azt sugalmazva, hogy a régen csak áhított hírnevet és befolyást most már bárki megkaparinthatja.

Az előadáson a következő kérdésekre keresi és ad választ az előadó: Kik azok az influenszerek és tartalomgyártók? Miért olyan jó követni őket? Mi az a paraszociális kapcsolat, és hogy hat az influenszerekre és a követőikre? Milyen hatása van a mentális egészségre az online tartalom gyártásának és fogyasztásának? Hogy lehet egészségesebb kapcsolatunk a közösségi médiával? 

Az esemény a Lélektér Ifjúságsegítő Alapítvány szervezésében valósul meg. A részvétel regisztrációhoz kötött, amit ITT lehet megtenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!