I. Pécsibaba Expo

2023.01.29. 09:56

Egy napig minden a legkisebbekről szól

Fel lehet készülni az anyaságra? Persze. Valóban fel lehet? Persze, hogy nem. De azért megpróbálhatjuk – és ebben most segítséget is kapunk.

bama.hu

Február 12-én, a pécsi Tudásközpontban minden a gyerekekről szól majd: előadások, foglalkozások, kiállítás, vásár – ezek várnak ránk, ha odalátogatunk. A belépés ingyenes.

A rengeteg program közül nehéz kiemelni néhányat. Amit mi nem hagynánk ki, az délután egytől Kádár Annamária előadása a mesepszichológiáról, az érzelmi intelligencia fejlesztéséről a gyermekkorban, de a PTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika osztályvezető szülésznőinek előadását is nagyon ajánljuk.

Lesz persze sok foglalkozás is a kicsiknek, így például Ringató mini gyerekkoncert, Mesepercek Bogárdi Alízzal és Tamás Évával, Zenés bábjáték Villuth Andrással, Örökmozgó tipegő torna Varjú Katával, és még sok minden más. Kaurek Csilla, a pécsi bölcsődék vezetője előadásából kiderül, hogyan legyünk „elég jó” szülők, Kutas Réka szakgyógytornásztól pedig megtudhatjuk, hogy mire figyeljünk a babánk mozgásfejlődésénél.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!