Csütörtökön jön az új rész

2023.01.04. 11:46

Folytatódik a Pécsi Egyházmegye magazinműsora

Korábbi hagyományokat elevenített fel a Pécsi Egyházmegye, amikor 2022-ben, Felföldi László megyéspüspök kezdeményezésére ismét hitéleti műsort indított.

Cz. E.

20211215 Pécs Felföldi László megyés püspökkel Zsigmond József újságíró készített interjút Fotó: Laufer László LL Dunántúli Napló DN Képen: Felföldi László megyés püspök - Pécsi Egyházmegye

Fotó: Laufer László

Ez a szokás 2023-ban is folytatódik, és január 5-én jelentkeznek HIT-VALLÁS magazinműsorok legújabb adásával. Az idei esztendőben is helyszíni riportokat és az egyházmegye életének legfontosabb, legérdekesebb vagy épp legkülönlegesebb pillanataiba kapnak betekintést a nézők.  

Már a kezdetektől fogva az a műsor készítőinek szándéka, hogy a hívő közösségen túl a hitüket nem gyakorló vagy épp nem hívő embereket és családokat is elérje, hogy közelebb vigyék hozzájuk a hitünk életét gazdagító értékeket. A műsorok megtekinthetők az egyházmegye YouTube-csatornáján. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!