Batyus bált is rendeznek

2023.01.16. 21:30

Gőzerővel farsangolnak a kicsik és a nagyok is Szentlőrincen

M. R.

Fotó: VCoscaron

Gőzerővel készülnek a farsangi mulatságokra a településen. Nemcsak farsangi fánksütő versenyt hirdettek, ahogyan arról korábban lapunk is hírt adott, hanem két ünnepséget is szerveznek a helyi és környékbeli szórakozni vágyó gyerekek és felnőttek számára. Farsangi Ramazuri címmel február 4-én, szombaton délután várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt a város önkormányzata által szervezett összejövetelre az Ifjúság Útja 5. szám alatt található sportcsarnokban.

A programra jelmezben kell érkezni három órára, fél négytől fél ötig felvonulás során csodálhatják meg a résztvevők egymás öltözetét, majd az Egyszeregyzene előadása folytatja a programot. Fél hatkor kerül sor az eredményhirdetésre, több kategóriában: külön értékelik a kisfiúk, kislányok, valamint a felnőtteket, külön a hölgyeket és az urakat. 

Később, február 18-án farsangi batyus bálra kerül sor, ez inkább a felnőtt lakosság számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Ez a program már belépőhöz kötött, s este háromnegyed nyolckor indul szintén a sportcsarnokban. Báli mulatságra számíthatnak az érkezők, éjfélkor pedig nem marad el a tombolasorsolás sem. A zenét itt Flipper szolgáltatja – jegyeket elővételben a helyi önkormányzaton válthatnak az érdeklődők.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!